Om FOX

Female Oxygen © Copyright

FUNNY FUNDRAISING

Female Oxygen kom til verden i efteråret 2009 efter en fantastisk sommer med World Outgames. Vi stod tilbage med følelsen af, at en hel verden var kommet til København, og at vores syn på livet havde ændret sig for altid. Vi fik for første gang ”face to face” kontakt med homo- og transseksuelle fra alle dele af verden. Fra dele af verden, hvor livet som homo det meste af tiden er en lang fest, og fra andre dele af verden, hvor livet som homo kan være et spørgsmål om liv og død. Vi besluttede os for at fortsætte arbejdet med at skabe synlighed og samle penge ind til homo- og transseksuelle i de dele af verden, hvor livet er meget svært, og hvor vi kan gøre en forskel. Men det var samtidig vigtigt for os, at det blev et sjovt og festligt. Funny Fundraising kaldte vi det.

 

TAK TIL ALLE JER!

TAK til alle jer, der alle jer, der er med til at skabe synlighed om homoseksuelles rettigheder i Indien, i Rusland, på Jamaica, i Uganda og mange andre steder i verden. Vi kan intet gøre uden jer frivillige, der hamrer og banker, pynter op, serverer mad, står i døren og bag baren, pakker musikken ned og fejer gulvet, mens solen står op. Tak til de dj’s, der spiller gratis og til de kokke, der køber ind og laver mad. Og TAK til alle jer, der kommer og deltager i løjerne- uden jer ingen fest.

 

 

Hvorfor hedder vi egentlig Female Oxygen?

Navnet Female Oxygen er inspireret af den historie, som Pamela Sneed fortæller i videoen til venstre. Enjoy!

 

 

 

Petersen Tegl

Løgismose

Grand teater og bio

Charlotte Haslund

Simona Abdallah

Tine Harden

Iben Haahr og Minna Grooss

 

Vil du være sponsor?

Vi leder efter sponsorer, så kontakt os

TAK til vores sponsorer

Skriv til os, hvis du vil på vores mailingliste på femaleoxygen@gmail.com

Følg os på Facebook og på Twitter.

HVEM ER VI?

Annie Worsøe, der styrer pengesagerne med kompetent og fast hånd. Krisser Susanne Mejlstrup, der står for musikken - såvel indhold som form.

Jeanni Hansen, der er ansvarlig for frivilligtjanserne og tjekker vores email. Derudover er Jeanni kreativ i udsmykningsgruppen sammen med Gitte Sonne, der også jagter sponsorer

Brita Kvst og Mette Thornval styrer kommunikationen med de mennesker, vi støtter, står for markedsføring og opdatering af diverse platforme. Godt hjulpet af Mette Lorentzen, der er vores skøre skæve grafiker, kreative ildsjæl og

 

Rundt på dansegulvet med Female Oxygen

 

Hent vores spil, print i A3, find en terning. Klar, parat spil!

 

Hent spillet Rundt på dansegulvet med Female Oxygen (pdf)