Projekter

Female Oxygen © Copyright

FRA IDÉ TIL HANDLING

Female Oxygen støtter de mennesker, der med stort mod enten sætter deres liv på spil eller uselvisk står frem for at gøre en forskel for at skabe bedre vilkår for LGBT mennesker rundt omkring i verden.

Vi støtter kvinder, der har sex med kvinder

FRA NORD TIL SYD

Næste stop:

Lesbiske kurdere

 

Kom til støttefest den 2. november i Huset, Magstræde. Læs mere på Facebook og her på siden.

Her kan I se, hvilke projekter vi har støttet: Et shelter i Indien. Et bogprojekt om corrective rape på Jamaica, computere i Uganda, netværksaktiviteter og hotline i Serbien og i Equador. Informationsmateriale på Færøerne.

Female Oxygen kom til verden i efteråret 2009 efter en fantastisk sommer med World Outgames. Vi stod tilbage med følelsen af, at en hel verden var kommet til København, og at vores syn på livet havde ændret sig for altid. Vi fik for første gang ”face to face” kontakt med homo- og transseksuelle fra alle dele af verden. Fra dele af verden, hvor livet som homo det meste af tiden er en lang fest, og fra andre dele af verden, hvor livet som homo kan være et spørgsmål om liv og død. Vi besluttede os for at fortsætte arbejdet med at skabe synlighed og samle penge ind til homo- og transseksuelle i de dele af verden, hvor livet er meget svært, og hvor vi kan gøre en forskel. Men det var samtidig vigtigt for os, at det blev et sjovt og festligt. Funny Fundraising kaldte vi det.

 

MEN DU LOVEDE...

En dag blev det for meget for jamaicanske Kemone Brown. Hun greb telefonen og ringede til en af de kvinder, der har været udsat for ”corrective rape”, og som hun har interviewet om den frygtelige oplevelse. Kemone sagde: ”Jeg kan ikke skrive bogen, for jeg kan ikke sove om natten, jeg kan simpelthen ikke rumme det. Kvinden sagde: Men du lovede. Du er nødt til det. Vi har lagt vores historier og vores liv i dine hænder. Vi forventer, at du gør noget!

FARUG IN UGANDA

On behalf of Freedom and Roam Uganda, I am expressing my gratitude to you for reaching out and expressing interest in supporting our work. We look forward to a partnership of sharing and working together.